Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja EGArena Cabal

inferno19982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym zaprosić wszystkich na prywatny server EGArena Cabal. Wspaniały server, Gra tam dużo osób z PL.
Exp-3500
Skill Exp-1200x
Crafy Exp-800x
ALZ Drop-90x
Item Drop-2x
Max Reset-1000x!!!

Tu Proszę stronke -

https://cabal.egarena.com/

To taka mini prezka bo chciałbym Tylko zaprosić wiecej PL na server.

Exp jest szybki rr sie robi B.szybko. Sam gram 4 dni mam 130rr ( miał bym wiecej ale na Tickety trzeba czekac na 24x 3h)

Mój nick w grze to Vendox, prosze pisac wspomoge itemami ;)

Zapraszam też do Polskiej Gildi Kozacy. ( Tylko nie do "TwojaStara" Bo tam same nooby są ;D)

To wszystko Pozdrawiam i zapraszam na serva <3

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciał bym zaprosić wszystkich na prywatny server EGArena Cabal. Wspaniały server, Gra tam dużo osób z PL.
Exp-3500
Skill Exp-1200x
Crafy Exp-800x
ALZ Drop-90x
Item Drop-2x
Max Reset-1000x!!!

Tu Proszę stronke -
https://cabal.egarena.com/

To taka mini prezka bo chciałbym Tylko zaprosić wiecej PL na server.

Exp jest szybki rr sie robi B.szybko. Sam gram 4 dni mam 130rr ( miał bym wiecej ale na Tickety trzeba czekac na 24x 3h)

Mój nick w grze to Vendox, prosze pisac wspomoge itemami ;)

Zapraszam też do Polskiej Gildi Kozacy. ( Tylko nie do "TwojaStara" Bo tam same nooby są ;D)

To wszystko Pozdrawiam i zapraszam na serva <3

Noobem jestes ty ;] Noby to wlasnie u was graja takie jak hitsu czy dnb

U nas graja ogarnieci ludzie a zapewne u was noobki ktore expi caly czas Khard ;] bo on odszedl do was i ma teraz najwiecej rr

Po 3 server sie przenosi na EP8 zapomniales dopisac ;]

ja wbije dzisiaj ,zobacze jak tam jest ^^

i co biega z tymi ticketami?a jakies free cc jest??

Nie, za vote dostaje sie tickety ktore sa potrzebne do zrobienia rr na 0-200 rr 2 tickety na 200-chyba 600 rr 3 tickety a na 600-1k rr 4 tickety sa potrzebne na 1 rr
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy ktos miał problem z zainstalowaniem tego prywatnego serwa i czy ktos instalowal przez torrent chcialbym wiedziec ponieważ EG Cabal Episode 8 mi nie dzialał bo miał złośliwe oprogramowanie!! plz o odpowiedz

elo here

Opublikowano

A czy jest jakiś inny sposób bo wyłączyłem antivira cabal byl wszystko ok ale nie chciał się uruchomić

elo here

Opublikowano

Hmm a mozna wiedziec jakie są skutki jak sie wylaczy i czy mam wylaczyc na czas do kliedy chce grać w cabala czy to tylko wystarczy 1 raz przed instalacja

elo here

Opublikowano

@up Skutki są takie że nie będziesz miał zabezpieczonego komputer przed virusami. Ja tego nie mam włączonego od roku i nic mi się nie dzieje ;)

Kappa.

Opublikowano

A jeszcze jedno wlasnie go juz ssciagnelem i mam taki problem Włączam gre i nagle pisze ze jest oflinne ale gre moge wlaczyc normalnie ale pisze ze polaczenie z serverem sie nie udalo i wlasnie nw czy to trzeba patch sciagnac bo cos tak mysle bo nie sciagalem i chcialbym wiedziec czy patch jest potrzebny

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...